Auto 3 Martie 2008 03:28
Constructorul german a anuntat ca in cadrul Salonului de la Geneva pregateste lansarea noului model Scirocco.

Dupa 34 de ani de la lansarea primei generatii Scirocco, Volkswagen sarbatoreste intoarcerea legendarului sau automobil cu 2 portiere. Spatios si puternic, noul Volkswagen Sciroco este pus in miscare de o selectie de cele mai bune motoare TDI si TSI care dezvolta intre 122 CP si 200 CP, informeaza autoinformatii.ro.

De asemenea, conform Sotto, transmisia DSG este si ea asteptata pe lista de optionale, iar interiorul, care nu difera prea mult de Golf la nivelul plansei de bord, dispune de scaune sport.

Scirocco va fi construit pe aceeasi platforma cu Eos si viitorul Golf VI, mai ales ca productia efectiva urmeaza sa aiba loc in Portugalia, acolo unde isi are centrul de comanda si Eos, noteaza Tuning.ro.
In aceste conditii, zvonurile arata ca VW se va orienta in faza urmatoare si spre o versiune cabrio a lui Scirocco, probabil in anul 2009.

Potrivit Automarket, Sccioroco isi va face aparitia pe piata europeana alaturi de un nou model Passat Coupe, gandit ca un rival mai ieftin pentru Mercedes CLS.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.