Arata bine si se misca bine. Opel Astra arata ce poate face un motor mic, cu turbo, in privinta performantelor si consumului.

Treptat, am inceput sa apreciez din ce in ce mai mult motoarele mici, turbo, cele care intra in curentul downsizing, curent care a cuprins deja toti constructorii mari. Bine, toti visam la V12 de 6 litri, dar la nivel rational incep sa cred ca productia de turbocompresoare va creste mult in viitorii ani..

Am testat compacta mea preferata, Opel Astra, cu noul motor de 1,4 litri, turbo, cu 140 CP. O combinatie ideala, cu atat mai mult cu cat nici pretul nu este prea mare mare.
Inca de cand mi-am luat masina, am zis ca urmatoarele, cand vor mai veni, nu vor avea in nici un caz motoare sub 110 CP. Consider ca asta e minimul necesar pentru a te bucura de masina si pentru a nu... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.