Opel ne incanta cu cel mai nou hothatch din gama. Noul Astra GTC OPC vine cu 280 CP si un design de zile mari!

In sfarsit, Opel a publicat astazi primele informatii oficiale si poze cu cea mai puternica versiune Astra de pana acum. Evident, vorbim despre Opel Astra GTC OPC, modelul de performanta care este si cel mai puternic hothatch din clasa compacta, la acest moment.

Noul Opel Astra GTC OPC arata fenomenal, dupa parerea mea, mai bine decat oricare alt hothatch. Chiar mai bine decat Renault Megane RS, al doilea acum in preferintele mele. Cred ca-l bate, la design, doar Alfa Giulietta QV. In rest, arata mai bine decat Ford Focus ST si incomparabil mai bine decat VW Golf GTI.

Opel spune ca noul Astra GTC OPC a primit modificari foarte bine gandite la nivelul platformei, pentru a livra cat mai eficient puterea catre asfalt, prin intermediul unei cutii manuale, cu 6 trepte. Motorul este unul de... citeste mai multe despre noul Opel Astra GTC OPC pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.