Chevrolet forteaza ofensiva din clasa compacta cu versiunea hatchback a modelului Cruze, pe care am condus-o cu cea mai puternica motorizare disponibila.

Asa cum v-am spus printre picaturi, am fost invitat sa testez noul Chevrolet Cruze hatchback printre peisajele superbe din Zadar, Croatia. O zona care mi-a placut mult si o plimbare la fel de frumoasa cu acest model atat de important pentru Chevrolet.

Toata lumea cunoaste modelul Cruze, in versiunea berlina, despre care am spus ca reprezinta o oferta aproape imbatabila la nivelul pretului. Ceea ce nu prea se stie este ca Chevrolet Cruze a fost cel mai vandut Chevrolet la nivel global, in 2010. Va imaginati cam ce importanta are in gama, nu?

Tocmai din aceasta cauza, Chevrolet a luat decizia, naturala, sa ofere si un hatchback
. Era nevoie, intr-un segment atat de popular in Europa, unde toti constructorii vin mai intai cu versiunile hatchback si abia apoi cu... citeste mai multe despre Chevrolet Cruze hatchback (+ super galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.