O masina destinata strict celor pasionati de pilotaj, un hothatch atragator si care pune probleme Golf-ului R de la Volkswagen.

Nu-i o supriza ca Renault pregatea un Megane RS si mai puternic, nu? V-am anuntat acum o saptamana, cand a aparut teaserul. Iata acum si masina, prezentata oficial.
Francezii ii spun, simplu, Megane RS Trophy. Are numele masinii de competitie, dar vorbim de o masina de serie. Un hothatch mai puternic, editie speciala.

Renault a preparat motorul turbo de 2 litri, care dezvolta 250 CP pe Megane-ul RS normal, astfel incat puterea maxima a ajuns la 265 CP pe Megane RS Trophy, iar cuplul maxim este de la 360 Nm. Asadar, o crestere cu 15 CP si 20 Nm. Nu pare prea mult, dar francezii spun ca se simte bine pe circuit.

In urma cresterii de putere, Renault Megane RS Trophy accelereaza... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.