Subaru ne arata noul Impreza, al carui design va fi discutat indelung de pasionatii marcii nipone.

Subaru a prezentat la Salonul Auto de la New York noua generatie a modelului Impreza. Masina a fost anuntata de conceptul Impreza, dar trebuie sa spun ca ma asteptam la altceva. Conceptul arata bine, agresiv, cu personalitate… Modelul de serie Impreza a a pierdut insa pe drum o mare parte din acea agresivitate si tinde sa para prea putin sportiv.

Nu am neaparat o problema cu partea frontala, care este insa prea asemanatoare cu cea a noului Subaru Legacy, ci mai ales cu spatele. Mi se pare prea banal, prea comun, nu este spatele unei masini sportive, unei masini ce nu prea a cunoscut, pana acum, compromisul.
In rest, niponii anunta spatiu interior mai bun si agilitate crescuta. Pun pariu ca asa este, Subaru a stiut mereu sa seteze dinamica masinilor sale, dar este o problema. Oricum, aproape toate modelele Subaru sunt cumparate de... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.