Va prezentam o noua galerie foto cu starul motorizat din Angels & Demons.

Lancia DeltaCel mai atractiv model Lancia actual - Delta - are parte de o promovare serioasa in filmul Angels & Demons, iar italienii nu pierd ocazia sa mentina masina in atentia publicului. Au si cu ce se lauda, Delta fiind primul model, dupa multi ani, care afiseaza un stil cu totul deosebit. De fapt, toate modelele Lancia sunt deosebite la nivel estetic, dar Delta are ceva in plus. O doza mai pasionala de rafinament si cel mai important, atractivitate pentru clientii tineri, care vor acel altceva greu de gasit astazi in multitudinea de modele de pe piata auto.

Sigur, designul Deltei poate fi incadrat in categoria DA/NU, fara faze intermediare. Adica place la nebunie sau nu place deloc. Lancia DeltaProbabil italienii si-au asumat asta. Platforma tehnica este cea a lui Bravo, dar asta este mai putin important atata vreme cat la nivel estetic cele doua modele nu au absolut nimic in comun.
Lancia sustine modelul Delta cu motorizari puternice, toate propulsoarele oferite fiind supraalimentate.
Lancia DeltaClientii au la dispozitie 2 motorizari pe benzina si 3 turbodiesel. De fapt, cei ce aleg motorizare pe benzina trebuie sa decida intre puteri diferite ale aceluiasi motor. Propulsorul are o capacitate de 1,4 litri este supraalimentat si poate fi comandat in versiune de 120 CP si 150 CP. La capitolul diesel se poate opta intre un motor de 1,6 Multijet (120 CP), 2 litri Multijet (165 CP) si 1,9 Twinturbo Multijet (190 CP).

Iata si preturile de start (euro, cu TVA inclus), pentru fiecare motorizare, pe piata din Romania.

Motorizare 1.4 Tjet (120 CP) 1.4 Tjet (150 CP) 1.6 Multijet (120 CP) 2.0 Multijet (165 CP) 1.9 Multijet (190 CP)
Pret 19.490 20.490 21.490 22.980 25.180


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.