Italienii au prezentat o noua galerie foto cu modelul California.

Galerie foto: Primul model CC de la FerrariDupa cateva seturi de poze, in marea lor majoritate de studio, Ferrari a publicat o alta galerie foto, cu ocazia testului pentru presa a noului model California, test desfasurat in Sicilia.

California este primul model Ferrari cu hard-top retractabil, italienii urmand curentul actual in domeniul cabrioletelor. Chiar daca plafonul metalic adauga serios la greutate, California are cu ce compensa.

Galerie foto: Primul model CC de la FerrariMotorul, montat in fata, este un V8 de 4,3 litri care furnizeaza 460 CP/7.500 rpm. Ferrari spune ca masina poate accelera pana la 100 km/h in mai putin de 4 secunde, asta si cu ajutorul unei cutii de viteze cu dublu ambreiaj si 7 trepte. De asemenea, in echiparea de serie se regaseste si sistemul de control la tractiunii F1-Trac, acelasi diponibil si pe 599 GTB Fiorano. Tot din echiparea standard fac parte si franele cu discuri din ceramica si carbon, asa ca performantele la franare ar trebui sa fie excelente.

Galerie foto: Primul model CC de la Ferrari
La dezvoltarea masinii a participat si multiplul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, germanul avand ca sarcina de serviciu testarea si partciparea la dezvoltarea modelelor de strada Ferrari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.