Ford a prezentat un nou set de poze cu noul Ford Mustang.

Galerie foto: noul Ford MustangFord prezinta al treilea set de fotografii cu noul Mustang, model care a debutat cu cateva saptamani in urma.
Cu prea multe schimbari pentru a fi considerat doar un facelift amplu, noul Mustang se bazeaza totusi pe vechea platforma tehnica, chiar daca aceasta a suferit imbunatatiri considerabile.
La nivelul designului, schimbarile sunt evidente, dar se incadreaza in linia generatiei anterioare.

Galerie foto: noul Ford MustangIn primul rand, designul este si mai impunator, mai agresiv, iar spoilerele mari dau o pregnanta senzatie de masivitate. Ceea ce americanii apreciaza. Blocurile optice sunt mai moderne si au acum semnalizatoarele incorporate, element de stil care se remarca foarte repede. Pe spoilerul fata este montata emblema Mustang, cu un nou design pentru prima data din 1964. La modelul V6, farurile de ceata sunt montate in partea de jos a spoilerului, dar la GT (care dispune de un V8), acestea sunt montate la acelasi nivel cu farurile. Si stopurile au fost redesenate, iar la unele modele se ofera o camera video pentru mersul in marsarier.

Galerie foto: noul Ford MustangLa debutul vanzarilor, Mustang va fi oferit cu un propulsor de baza V6, de 4 litri si 210 CP. Cei ce vor esenta Mustang vor alege insa versiunea GT, propulsata de un V8 de 4,6 litri si 315 CP. Puterile acestor motoare nu par impresionante, dar curand Ford va avea grija sa introduca si versiuni de 500 CP (de la Shelby).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.