Porsche a prezentat un nou set de poze cu Panamera, primul sedan al marcii.

Galerie foto: Panamera - primul sedan PorschePorsche a prezentat acum cateva zile primele poze oficiale cu sedanul Panamera, iar acum arata un nou set de fotografii, germanii asteptand, evident, reactii din partea posibililor clienti.

Panamera, al carui design poate placea sau nu (mai ales forma spatelui) va concura cu modelul Rapide de la Aston Martin si cu Estoque de la Lamborghini.

Galerie foto: Panamera - primul sedan PorscheGermanii anunta o gama de propulsoare V6 si V8, cu puteri cuprinse intre 300 CP si 500 CP. Cel mai puternic propulsor, cel de 500 CP este V8-ul de pe actualul Cayenne Turbo. Porsche lucreaza intens si la un sistem hibrid de propulsie, pentru a reduce consumul si emisiile, dar nu exista inca o data oficiala a lansarii pe piata a acestei verisuni Panamera.

Clientii vor putea opta fie pentru o cutie de viteze manuala, cu 6 trepte, fie pentru una automata, cu 7 trepte si dublu ambreiaj. Versiunea de top va avea tractiune integrala, sistemul urmand sa fie oferit optional si pentru celelalte versiuni de motorizare.

Galerie foto: Panamera - primul sedan PorschePanamera va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie a anului viitor, iar livrarile vor incepe la sfarsitul verii lui 2009, deci cam peste 9 luni. Masina va fi asamblata la uzina din Leipzig, motoarele fiind construite la uzina din Zuffenhausen, iar caroseriile la Hanovra. Porsche a stabilit o tinta anuala de vanzari de 20.000 de exemplare Panamera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.