Ford a prezentat un nou set de fotografii cu noul F-150 SVT Raptor.

Furtuna in desert, cu Ford!Numai bun pentru distractie prin deserturile de care America nu duce deloc lipsa, Ford F-150 SVT Raptor promite sa devina una din "jucariile" preferate ale americanilor mai mult sau mai putin nationalisti. Am mai scris despre F-150 SVT Raptor, iar acum va invitam sa urmariti cateva poze noi prezentate recent de constructorul american.

Masina a fost creata si pentru a arata know-how-ul Ford in cursele de viteza din deserturile americane. Ford a dominat editia 2007 a cursei "Best in The Desert" si a motorizat o mare parte din masinile care au castigat de-a lungul timpului celebra cursa Baja 1000.

Furtuna in desert, cu Ford!Raptor este mai lat decat modelul F-150 normal si are o imagine mai "dura", cu un nou spoiler, prize de aer si pneuri speciale.
Suspensiile au fost sensibil modificate - sunt mai solide, iar cursa acestora este mai lunga pentru a face fata sariturilor pe care le puteti admira in galeria foto. Suspensia fata are o cursa de 28 de cm, iar cea spate de 34 cm.

Furtuna in desert, cu Ford!La lansare, F-150 SVT Raptor este disponibil cu un propulsor V8 de 5,4 litri, care dezvolta 320 CP si 528 Nm. Masina va putea fi ulterior comandata si cu un V8 mai mare, de 6,2 litri, a carui putere maxima nu a fost comunicata.

Pick-up-ul dispune de diferential blocabil electronic, control al stabilitatii, Hill Descent Control, sistem Off-Road care optimizeaza raspunsul acceleratiei in functie de modul in care se ruleaza, etc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.