Societatea Navol Oltenita intentioneaza sa realizeze o emisiune de peste opt milioane obligatiuni nominative convertibile in actiuni, ce va fi oferita spre cumparare actionarilor sai, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti
Societatea Navol Oltenita intentioneaza sa realizeze o emisiune de peste opt milioane obligatiuni nominative convertibile in actiuni, ce va fi oferita spre cumparare actionarilor sai, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti. Valoarea totala a emisiunii este de 1,68 milioane RON, iar pretul unei obligatiuni este de 0,21 RON. Suma incasata din vanzarea acestor obligatiuni este destinata asigurarii capitalului de lucru al societatii. Oferta se va derula pe o perioada de 15 zile de la data publicarii hotararii in Monitorul Oficial. Rata de conversie este de o obligatiune la 2 actiuni. In plus, societatea a mai dispus conversia in actiuni a obligatiunilor emise in conformitate cu hotararea Adunarii Generale a Actionarilor din data de 7 iunie 2004. Numarul de obligatiuni susbscrise pana in prezent este de peste 3,3 milioane, in valoare de 696.600 RON. Cu o rata de conversie de o obligatiune pentru doua actiuni, Navol urmeaza sa emita un numar de 6,6 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,21 RON. Capitalul social se va modifica, in acest fel, de la 21,5 milioane RON la 22,9 milioane RON, aferent unui numar total de peste 109 milioane actiuni. SIF Muntenia a subscris cea mai mare parte a emisiunii de actiuni, si anume 5,7 milioane, majorandu-si participatia in cadrul societatii Navol la 0,54 la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.