Tenismanul Victor Hanescu s-a calificat ieri in sferturile de finala ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros, ceea ce reprezinta cea mai buna performanta a sa in aceasta competitie. In optimile de finala, Hanescu l-a invins pe argentinianul D
Tenismanul Victor Hanescu s-a calificat ieri in sferturile de finala ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros, ceea ce reprezinta cea mai buna performanta a sa in aceasta competitie. In optimile de finala, Hanescu l-a invins pe argentinianul David Nalbandian, cap de serie numarul 10 si semifinalist in sezonul trecut, cu 6-3, 4-6, 5-7, 6-1, 6-2. Meciul a durat trei ore si 27 de minute. In sferturile de finala, Hanescu se va intalni cu invingatorul partidei dintre Roger Federer, cap de serie numarul 1, si Carlos Moya, cap de serie numarul 14. Pentru calificarea in aceasta faza a competitiei, Hanescu va primi 50 de puncte ATP si un cec in valoare de 116.180 de euro. De asemenea, Hanescu va urca in Top 50. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.