Social 11 Iunie 2018 10:29
O taximetrista din municipiul Hunedoara a sunat la numarul de urgente 112 dupa ce a fost amenintata, batuta si violata de un client.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al judetului Hunedoara, au fost sesizati in noaptea de duminica spre luni, de catre o femeie din localitate ca in timp ce desfasura activitati de taximetrie, a fost abordata de un client, care a solicitat sa il transporte in cartierul Hasdat.

"Ajunsi la destinatie, barbatul a lovit-o si a amenintat-o, cerandu-i sa il transporte pe un camp, in afara localitatii, unde, sub amenintare, a intretinut raporturi sexuale cu aceasta", transmite IPJ Hunedoara.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de viol si lipsire de libertate in mod ilegal. La scurt timp, in urma cercetarilor efectuate, acestia au reusit sa identifice un barbat de 41 de ani, din Hunedoara, banuit de comiterea faptelor.

Barbatul cautat se numeste Batalan Petru (1.70 m), constitutie atletica, ten masliniu, este recidivist tot pentru fapte de viol, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.