Peste 1.000 de persoane au protestat joi in fata sediului Guvernului dupa anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind inceperea procedurilor de revocare a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Oamenii prezenti in Piata Victoriei au scandat "Nu vrem sa fim o natie de hoti", "Nu scapati, nu scapati", "La inchisoare, nu la guvernare", "DNA, sa vina sa va ia", "Romania, trezeste-te!" si au fluturat steaguri tricolore si ale Uniunii Europene.

Manifestarea s-a desfasurat fara incidente iar jandarmii au fost prezenti pe toata perioada protestului.

Protestatarii s-au adunat joi seara in Piata Victoriei imediat dupa de Tudorel Toader a anuntat initierea procedurii de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.