Printul Harry, al cincilea in linia de succesiune a tronului Marii Britanii, se va casatori cu actrita americana Meghan Markle, au anuntat reprezentanti ai Casei Clarence, potrivit BBC.

Nunta este programata sa aiba loc primavara viitoare, iar cuplul va locui la Nottingham Cottage din Palatul Kensington.

Intr-un comunicat, printul Harry a transmis ca este „incantat sa anunte” logodna si faptul ca a primit binecuvantarea parintilor lui Meghan Markle.

Cei doi au o relatie din iulie 2016. Intr-un interviu acordat Vanity Fair, Meghan Markle spunea, referindu-se la relatia cu printul Harry: „Suntem doi oameni cu adevarat fericiti si indragostiti".


Printul Harry al Marii Britanii a confirmat, in noiembrie 2016, relatia cu actrita americana Meghan Markle, cunoscuta din serialul „Suits”.

Meghan Markle s-a nascut pe 4 august 1981, in Los Angeles. A devenit cunoscuta gratie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune „Suits” si s-a remarcat apoi si serialul „Fringe”. S-a casatorit cu managerul Trevor Engelson in 2011, insa cei doi s-au despartit in mai 2013 si au divortat in august 2013.

Printul Harry, nascut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tanar fiu al printului Charles si al printesei Diana. In prezent, printul Harry ocupa locul al cincilea in linia de succesiune la tronul britanic, dupa tatal lui, fratele mai mare - printul William - si cei doi copii ai acestuia - printul George si printesa Charlotte.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.