Social 18 August 2017 10:26
Autoritatile spaniole au informat vineri dimineata Consulatul General al Romaniei la Barcelona ca printre persoanele ranite in urma atentatului terorist din Barcelona a fost identificata o a treia victima de cetatenie romana, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

"Potrivit acelorasi surse oficiale, si acest cetatean roman este spitalizat, stare sa nefiind grava. Precizam ca operatiunea de identificare a victimelor si cetateniei ranitilor este un proces complex aflat in desfasurare, situatia fiind una care se schimba de la un moment la altul. Informatii actualizate vor fi transmise pe tot parcursul evolutiei situatiei, pe masura obtinerii de date oficiale de la autoritatile locale.

Mentionam ca, in contextul operatiunilor antiteroriste aflate in desfasurare, circulatia in regiune si accesul in unitatile publice este momentan restrictionat de catre autoritati", se arata intr-un comunicat MAE.

Citeste si: Un al doilea roman a fost ranit in atacul de la Barcelona


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.