Social 1 Iulie 2017 17:23
O tanara care a mers, sambata, la mitingul de sustinere a familiei traditionale din Cluj-Napoca si a comentat la una dintre replicile vorbitorilor, fiind apostrofata de multime, a fost indepartata de jandarmi din Piata Avram Iancu, fiind cercetata pentru ”tulburarea desfasurarii normale a unei manifestari autorizate”.

Aproximativ cincizeci de persoane au participat, sambata, in Piata Avram Iancu din centrul municipiului Cluj-Napoca la un miting de sustinere a familiei traditionale, organizat de Partidul Romania Unita, Partidul Romania Mare si oganizatia Noua Dreapta.

Manifestarea a inceput cu rostirea in grup a rugaciunii ”Tatal Nostru”, manifestantii avand pancarte pe care se poate citi ”Impotriva homoxexualilor pentru normalitate”, ”Clujul nu este Sodoma”, sau ”Trei milioane de romani, o singura voce: referendum”.

La un moment dat, unul dintre vorbitori a catalogat drept ”obscena” manifestarea de sustinere a comunitatilor sexuale ce avusese loc mai devreme in oras, iar o tanara din multime a replicat: ”Am fost acolo, nu a fost obscen”.

In acel moment, tinerei i s-a cerut sa plece, fiind apostrofata de mai multi participanti, scrie News.ro.

Jandarmii au intervenit si au indepartat-o din Piata Avram Iancu, fiind condusa la sediul Sectiei 2 Politie pentru cercetari.

”Mi se pare normal sa se respecte legea. S-a dat autorizatie pentru desfasurarea unei manifestari pubice, vom verifica daca interventia jandarmilor a fost in regula. Persoana a fost condusa la Sectia 2 Politie pentru cercetari”, a declarat Sebastian Clitan, seful Gruparii Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.