Social 7 Aprilie 2017 11:20 de Clara Vacaru
Andreea Cristea a devenit cea de a cincea victima a atacului de la 23 martie, cand Khalid Masood a intrat cu o masina in multime pe Podul Westminster si a injunghiat mortal un politist, dupa care a fost ucis de politie langa Parlament.

La momentul atacului, Andreea Cristea se afla in vacanta impreuna cu partenerul ei Andrei Burnaz si se plimba impreuna cu acesta pe podul Westminster din Londra. Cei doi au fost surprinsi de masina 4x4 a teroristului Khalid Masood care a intrat in grupul de pietoni de pe pod. Andrei a suferit o fractura la laba piciorului, iar Andreea a cazut in raul Tamisa, de unde a fost salvata in stare de inconstienta. Ea fost interbata in spital, in stare grava, iar familia a primit mai multe donatii pentru ingrijirea ei medicala.

Dupa mai bine de doua saptamani de la internare, tanara de 31 de ani, care urma sa fie ceruta in casatorie la doua zile dupa tragedie, a incetat din viata.

Familia tinerei a anuntat intr-un comunicat ca aceasta a murit joi.

Dupa ce a luptat sa traiasca timp de peste doua saptamani, iubita si de neinlocuita noastra Andreea - o fiica, sora si partenera minunanta, o prietena dedicata si cea mai unica si iubitoare persoana pe care ti-o poti imagina - a fost smulsa cu cruzime din vietile noastre, in modul cel mai crud si las. Ne vom aminti mereu de ea ca de raza noastra de lumina stralucitoare care va continua sa straluceasca cu putere in inimile noastre”, afirma familia, intr-un comunicat.

Andreea si iubitul ei, cu o zi inainte de atacul terorist din Londra


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.