O femeie de 35 de ani a murit, marti dupa-amiaza, in mall-ul Plaza Romania din Bucuresti, dupa ce a alunecat peste balustrada, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

UPDATE Potrivit reprezentantilor Plaza Mall, femeia ar fi alunecat de pe scarile rulante: ”Tragicul eveniment petrecut azi in mall ne intristeaza profund si gandurile noastre se indreapta catre familia femeii accidentate. In jurul orei 15:30 o femeie care cobora scarile rulante de la etajul 2 a cazut in gol. Atat colegii nostri cat si clientii mall-ului au sunat imediat la 112. Primul echipaj a ajuns in mai putin de 5 minute. De asemenea, echipajele noastre de interventie din mall au fost prezente la fata locului. Suntem in contact permanent cu autoritatile, colaboram cu toate institutiile abilitate in vederea stabilirii cauzelor care au dus la tragicul accident. Toate filmarile si informatiile pe care le avem au fost puse deja la dispozitia organelor abilitate,” spun reprezentantii Plaza Romania.

Femeia a fost gasita la nivelul parterului centrului comercial aflat pe Bulevardul Timisoara din Capitala, precizeaza Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov.

La fata locului au intervenit doua echipaje SMURD, a mai spus Daniel Vasile, mentionand ca victima a decedat in urma caderii de la inaltime.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.