Un nou protest impotriva proiectelor Guvernului privind amnistia si gratierea are loc duminica in Capitala si in mai multe orase din tara.
UPDATE Aproape 15.000 de oameni se indreapta, in acest moment, spre Guvern.

UPDATE
Klaus Iohannis a ajuns, in urma cu cateva minute, in Piata Universitatii si s-a alaturat multimii.

Aproape 5.000 de oameni s-au adunat in Piata Universitatii pana la ora 18:00 si protesteaza impotriva legii amnistiei si gratierii. In Piata au ajuns si Raluca Turcan (presedinte interimar PNL) si Robert Turcescu (deputat PMP).


Oamenii scandeaza "PSD, ciuma rosie" si "DNA, nu uita, noi suntem de partea ta".

Protestatarii au steaguri si pancarte cu mesaje precum "Ministru' cu plagiat trebuie remaniat", "Referendum pentru toti, sa stim daca suntem hoti".

Organizatorii mitingului au anuntat ca din Piata Universitatii vor merge in mars pana la Guvern. Proteste similare sunt anuntate pentru duminica seara si in mai multe orase din tara, dar si la Copenhaga, Paris, Londra, Haugesund (Norvegia).


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.