In urma anuntului actualului ministru al Educatiei, Pavel Nastase, potrivit caruia directorii de scoli care nu au promovat concursul de profil isi pot mentine functia pana la organizarea unei noi testari, caci toate unitatile de invatamant trebuie sa aiba de luni conduceri, fostul presedinte Traian Basescu reactioneaza printr-un mesaj dur, scrie psnews.ro.

"Unul din cele mai importante lucruri pe care le-a facut Mircea Dumitru – fostul ministru al educatiei - este legat de organizarea concursului pentru ocuparea functiei de director de scoala.

Rezultatul concursului a fost ca 3509 directori pusi de PSD nu au luat examenul si nu mai pot ocupa functia de director de scoala.

Ce fac, prin dispozitii date in teritoriu noii demnitari de la educatie, Liviu Pop si Pavel Nastase?

Nici mai mult nici mai putin, ii repun pe functii pe cei 3509 directori care au picat examenul si ii anunta pe cei 5405 care au luat examenul de director ca sunt doar interimari, deci, oricand inlocuibili", a scris senatorul PMP pe Facebook.

Citeste si: Turcan: Nota semnata de ministrul educatiei privind numirea directorilor de scoli este ilegala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.