Catalin Tolontan publica, pe site-ul tolo.ro, o noua ancheta facuta, de data aceasta, in spitalul Malaxa. In unitatea spitaliceasca au fost descoperite o serie de nereguli grave, iar angajatii s-au plans, printre altele, ca sunt jigniti de catre managerul spitalului, Florin Secureanu.

Florin Secureanu, managerul Spitalului Malaxa, ar fi scos sume mari de bani din fondurile spitalului, pe firme fantoma, scrie tolo.ro. Aproximativ 3.000 de lei sunt platiti, zilnic, de catre spital acestor firme, bani care ajung in buzunarul managerului si al acolitilor sai. Satui sa-i mai acopere ilegalitatile, angajatii spitalului au decis sa faca totul public, sub protectia anonimatului.

”Ca sa va faceti o idee despre ce vorbim: pe banii spitalului se ingroapa inclusiv mortii pilelor din primarii!”, a dezvaluit o sursa care s-a saturat sa isi mai acopere seful, mediul excentric care umbla in spital imbracat in uniforma Cavalerilor de Malta atunci cand vrea sa impresioneze. Ca urmare, acesta isi injura angajatii cu fiecare ocazie.

  • ”P***a, rezolva cu firma Bograve si cu tot, da?!”
  • ”Daca nu mai aveti chef, plecati in p**a mea toti acasa si ma duc la alt spital!”
  • ”F****-n cap! Ba idioato, eu sunt managerul, f****-n cap!”, sunt doar cateva dintre jignirile suportate de angajatii spitalului.

Florin Secureanu, medic chirurg, este manager la "Malaxa" din anul 2007. Facuse garzi, ca chirurg, la Spitalul Municipal de Urgenta si fusese masor la Clubul Sportiv Olimpia. ”De cind il stim, Secureanu nu a operat si nu opereaza, se imbraca in costum de chirurg doar cind i se fac filmulete omagiale. Si i se fac multe!”, spune o alta persoana din spital.

Citeste intreaga investigatie pe tolo.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.