Un copil in varsta de 11 ani din Timisoara a fost transportat in coma la spital, luni dimineata, dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al blocului in care locuia. Copilul era singur acasa, parintii sai fiind plecati la serviciu.

Incidentul a fost semnalat la 112 de un barbat care se afla intr-o statie de tramvai, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Timis, Ionut Bocancea. Copilul era singur acasa si a cazut de la fereastra apartamentului parintilor, aflat la etajul 4, direct pe caldaram.

"Un copil de 11 ani a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din zona Balcescu, din Timisoara. Un om aflat pe strada, intr-o statie de tramvai l-a observat si a sunat imediat la numarul 112. Copilul se afla singur acasa, parintii fiind plecati la serviciu", a spus Bocancea, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Copilul a fost transportat in coma la Spitalul de Copii din Timisoara.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.