Social 2 Iulie 2016 13:35
O persoana a murit carbonizata, iar o alta a fost grav ranita, in urma prabusirii, sambata dupa-amiaza, a unui avion de mici dimensiuni, intre localitatile brasovene Sinca si Persani, in apropierea unei cai ferate, intr-o zona impadurita. Din primele date, apelul la 112 a fost facut de catre pilotul aparatului de zbor care a luat foc la impactul cu solul.

Potrivit informatiilor de la fata locului, accidentul s-a produs, sambata dupa-amiaza, intre localitatile Persani si Sinca, iar in urma acestuia o persoana a murit si alta a fost grav ranita.

Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov, la ora transmiterii acestei stiri, echipajele de interventie au ajuns la locul accidentuluin si acorda ingroijiri medicale persoanei grav ranite. Aaeasta are, potrivit lui Sfreja, arsuri pe fata, pe maini si pe torace.

Adriana Palaghia, de la Ambulanta Brasov, a declarat pentru News.ro, ca ranitul a suiferit o fractura deschisa la piciorul drept si mai multe politraumatisme si ca victima urmeaza sa fie preluata de un elicopter SMURD si transportata la spital.

Echipajele SMURD, ISU si ale Politiei au ajuns la fata locului, iar pompierii intervin pentru stingerea incendiului.

Acesta este al doilea accident aviatic petrecut in ultimele 24 de ore, dupa ce un avion de agremenet a ratat decolarea, in judetul Sibiu, si a cazut de la mica altitudine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.