Procurorii DNA Ploiesti ridica, joi, documente de la Apa Nova, Primaria Sectorului 1 si Primaria Capitalei, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie ce ar fi fost comise de persoane din conducerea societatii, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, surse judiciare.

Sursele citate au precizat ca procurorii de la DNA - Serviciul Teritorial Ploiesti se afla la sediul societatii de furnizare apa si servicii de canalizare Apa Nova din Bucuresti, de unde ridica documente. In acelasi dosar, care vizeaza fapte de coruptie ce ar fi fost comise de catre persoane din conducerea Apa Nova, anchetatorii au solicitat si ridica, joi, documente si de la Primaria Capitalei si Primaria Sectorului 1, au mai aratat sursele citate.

Compania Apa Nova face parte din grupul Veolia si furnizeaza servicii de alimentare cu apa si canalizare in Bucuresti si in alte orase mari din tara. Apa Nova a incheiat, in anul 2000, un contract de concesiune pentru servicii de furnizare apa si canalizare in municipiul Bucuresti, contract valabil pe o perioada de 25 de ani, scrie MEDIAFAX.

Potrivit site-ului companiei, actionarii societatii Apa Nova Bucuresti sunt Municipiul Bucuresti, care detine 16,31% din capitalul societatii, Veolia Eau-Compagnie Générale Des Eaux, cu 73,69%, si salariatii societatii, prin Asociatia ESOP, cu 10%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.