Alexandru Chiciu, avocatul primarului Capitalei, acuzat de fapte de coruptie, a declarat, luni seara, dupa ce l-a vizitat pe acesta in arest, ca Sorin Oprescu "nu va demisiona", iar mesajul sau pentru toti cei care s-au grabit sa-l acuze este: "Aveti putintica rabdare, domnilor!".

Alexandru Chiciu, avocatul principal al primarului, care l-a vizitat luni pe Sorin Oprescu in arest, a spus ca primarul Capitalei ii roaga pe bucuresteni sa aiba incredere in el. "Mesajul catre toti cei care s-au grabit sa-l acuze ca o persoana corupta este: "Aveti putintica rabdare domnilor!"", a declarat pentru MEDIAFAX avocatul Alexandru Chiciu.

Avocatul a mentionat ca Oprescu se simte mai bine si se gandeste deja la apararea pe care o va face. De asemenea, Chiciu a precizat ca sunt persoane care pot arata anumite lucruri impotriva acuzatiilor DNA.

Avocatul a aratat ca, pana la acest moment, primarul Capitalei nu a fost vizitat de niciun apropiat, dar in zilele urmatoare va primi vizite. Chiciu, a declarat, luni dupa-amiaza, inainte de a-l vizita pe Oprescu in arest, ca primarul Capitalei nici nu a cerut, si nici nu a primit bani: ”Acest om nu a cerut niciodata sume de bani”.

Chiciu le-a spus jurnalistilor ca avocatii au dat explicatii in instanta si le-a cerut sa inteleaga ca nu pot da detalii despre strategia apararii. "La instanta, Sorin Oprescu a dat declaratii ample si le vom reitera in fata judecatorilor, la contestatie. La acest moment, intreaga echipa de avocati este prezenta aici, fiul lui Sorin Oprescu s-a intors in tara sau urmeaza sa se intoarca. Toata lumea trebuie sa fie adunata in jurul lui Sorin Oprescu. Nu este un om invins, ci un om care trece printr-o situatie dificila”, a afirmat avocatul.

Intrebat despre problemele de sanatate ale primarului si daca acestuia i s-a facut rau la Tribunalul Bucuresti, Chiciu a spus ca primarul este dependent de insulina si are probleme medicale care sunt deja de notorietate, insa apararea nu doreste sa invoce problemele medicale, aceasta fiind ”dorinta lui Sorin Oprescu”.

Citeste si:
Enigma din Sectorul 4: Bolarzi albi noi, înlocuiți după câteva...
Enigma din Sectorul 4:...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.