Social 7 Mai 2015 17:53
Arestarea preventiva este necesara pentru infractorii periculosi, iar presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, nu trebuie sa fie neaparat in arest preventiv, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

"Eu cred ca fiecare om trebuie sa plateasca pentru greselile sale, dar arestarea preventiva este pentru infractori periculosi si pentru fapte de violenta si cred ca nici macar Adomnitei, care acum e in duba si se bucura de raul lui Nichita, nu trebuie neaparat sa fie in arest preventiv. Cred ca toti cei care nu sunt violenti au dreptul sa fie judecati de judecator si daca au gresit sa plateasca pentru ceea ce fac", a afirmat liderul social-democrat.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, a fost ridicat de catre procurorii DNA, joi dupa-amiaza, in timp ce se afla in trafic, in municipiul Iasi, el urmand sa fie dus la audieri, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Preşedintele Consiliului Judeţean Iași, Cristian Adomniţei, care se află în sediul DNA Serviciul Teritorial Iaşi, susţine că a fost chemat să dea declaraţii în faţa procurilor şi că are sentimentul că este "singurul din sat care nu ştie ce se întâmplă în jurul său" "Am fost chemat la audieri şi aştept pe hol. Nu am fost ridicat din trafic. Am sentimentul acela că sunt singurul din sat care nu ştie şi nu înţelege ce se întâmplă în jurul său", a spus Adomniţei, citat de corespondentul MEDIAFAX.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean din Iași, Marius Pârciu, a afirmat că, alături de preşedintele CJ Iași, Cristian Adomniţei, au fost duşi la audieri de către procurorii DNA alţi doi angajaţi ai instituţiei, toţi trei fiind "escortaţi" de către jandarmi de la sediul administraţiei judeţene. "Au fost chemate la audieri trei persoane din cadrul Consiliului Județean, una dintre acestea fiind președintele Consiliului Județean, Cristian Adomniței", a declarat Marius Pârciu, purtătorul de cuvânt al CJ Iaşi, fără a preciza despre ce dosar este vorba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.