Presedintele PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a venit la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat pentru a fi audiat, in contextul in care numele lui ar fi fost mentionat de fostul ministru Gabriel Sandu in declaratiile date de acesta in dosarul Microsoft.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a intrat in sediul DNA in momentul in care din cladire a iesit presedintele PMP, deputatul Elena Udrea, care a fost adusa cu mandat pentru a fi audiata in dosarul Microsoft.

Potrivit unor documente ale procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, obtinute de MEDIAFAX, Elena Udrea a fost pusa sub acuzare pentru spalare de bani si fals in declaratii de avere, intrucat nu a mentionat imprumuturi acordate de fostul sau sot, Dorin Cocos, firmei acestuia SC Euro Hotels International Co SRL, in conditiile in care Udrea declara incasarea de dividende de la aceasta societate.

Dorin Cocos este arestat preventiv in dosarul Microsoft, alaturi de primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan. In arest preventiv au fost, pana in 25 ianuarie, si fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu si omul de afaceri Dumitru Nicolae, acestia fiind in prezent in arest la domiciliu. Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a fost miercuri la DNA, pentru a da noi declaratii in dosarul Microsoft, el fiind audiat si zilele trecute de catre procurorii anticoruptie, potrivit unor surse judiciare. Numele lui Adriean Videanu ar fi fost mentionat de fostul ministru Gabriel Sandu in declaratiile date de acesta in dosarul Microsoft.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.