"Putem estima ca, pe langa acestia, intr-un an romanii taie in curtile proprii aproximativ 2 milioane de porci, dintre care 400.000 in perioada Craciunului", a mai spus reprezentantul patronatului. In concluzie, din totalul consumului anual de aproximativ 7 milioane de porci, romanii mananca de Craciun in jur de un milion de animale.
"Consumul anual de carne de porc pe an este totusi mic in Romania, de 20 de kilograme, la jumatate fata de media europeana", a mai spus Ladosi. El a afirmat ca taiatul porcilor in curtile oamenilor se mai practica inca in majoritatea tarilor din Europa Centrala si de Est, dar obieciul este mai pregnant in Balcani.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
UniCredit va oferi carduri adaptate pentru nevăzători
Sursa: futurebanking.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 26 aprilie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
Stoltenberg: Nu este târziu ca Ucraina să câștige, dar cu o condiție
Sursa: wall-street.ro