Autostrazile A3 Bucuresti - Ploiesti, A2 Bucuresti - Lehliu si DN 2, pe tronsoanele Sinesti-Ciocarlia, judetul Ialomita si Buzau-Mihailesti-Glodeanu, judetul Buzau, au fost inchise miercuri dimineata, din cauza viscolului, informeaza Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Pe autostrada A2 a fost intrerupta circulatia pe tronsonul Bucuresti - Lehliu, segmentul Lehliu - Fetesti (kilometrii 65-143) fiind deja inchis, a precizat Centrul Infotrafic, transmite MEDIAFAX.

De asemenea, a fost oprita circulatia autovehiculelor si pe DN2, tronsoanele Sinesti - Ciocarlia (judetul Ialomita) si Buzau - Mihailesti - Glodeanu (judetul Buzau).

Traficul a fost intrerupt si pe DN 1D Jilavele - Urziceni, iar pe DN 5B, intre localitatile Giurgiu si Ghimpati, a fost impusa restrictie pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

Politia Ilfov a solicitat inchiderea drumurilor DJ 200 Gradistea - Gagu si DJ 400 Gagu - Vanatori, din cauza viscolului si a vizibilitatii zero, a anuntat Consiliul Judetean Ilfov.

Citeste si: Cod portocaliu de viscol in Capitala si 14 judete! Viteza vantului la rafala va depasi 70 km/h


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.