Afla cum va fi vremea la inceputul saptamanii.

Luni

Vremea va fi insorita. In regiunile nordice si nord-estice, trecator se aduna norii, dar este putin probabil sa ploua. Ceata se va semnala dimineata, dar numai izolat pe vai si in depresiuni. Temperaturile mai castiga cateva grade in regiunile extracarpatice, astfel maximele termice vor fi cuprinse intre 16 si 25 de grade.

In Bucuresti

O zi calda cu o maxima in jurul valorii de 22 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Marti

Vremea ramane mult mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 24 de grade. Ziua incepe cu ceata, pe arii restranse, mai ales in regiunile extracarpatice, unde se poate asocia cu burnita. Dupa ridicarea cetii soarele va fi darnic cu razele lui si abia spre seara se innoreaza temporar in extremitatea de nord-vest a teritoriului, unde izolat, va ploua slab.

In Bucuresti

De dimineata este posibila formarea cetii mai ales la periferie, apoi norii vor fi doar de decor, iar mercurul din termometre va urca, la fel ca si luni, pana in jurul valorii de 22 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.