Tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 si troleibuzele 71, 93 si 96 din Capitala sunt blocate din cauza unor copaci rupti de vant care au cazut pe carosabil, a declarat marti, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, Constantin Tobescu.

Potrivit lui Tobescu, circulatia pe linia tramvaielor 1, 8, 11 si 25 este blocata din cauza unui copac rupt de vant care a cazut in dreptul statie Inox, de pe Soseaua Progresului.

Troleibuzele liniilor 71, 93 si 99 nu circula din cauza unui copac rupt de vant care a cazut pe Bulevardul Vasile Milea, a mai spus Tobescu.

Echipele de interventie ale RATB sunt la fata locului, pentru a elibera drumurile blocate.

Capitala si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta sunt de luni, ora 21.00 pana miercuri, la ora 02.00, sub cod portocaliu de ploi, fiind prognozate precipitatii de pana la 80 de litri pe metru patrat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.