Bunica lui Ionut Anghel, copilul de patru ani omorat de caini, a fost audiata vineri la Parchetul instantei supreme, aceasta declarand ca nicio secunda nu a vrut sa se intample aceasta tragedie, relateaza Mediafax.

Aurica Anghel s-a prezentat la sediul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, impreuna cu un avocat, pentru a da o declaratie in dosarul in care anchetatorii fac cercetari privind imprejurarile in care a murit Ionut Anghel, in 2 septembrie, dupa ce a fost muscat de caini pe un teren privat din apropierea Parcului Tei din Capitala.

La iesirea din sediul Parchetului, Aurica Anghel a declarat ca le-a spus procurorilor tot ce stia si tot ce a vazut, sustinand ca ceea ce s-a intamplat este o tragedie.

Bunica lui Ionut a mai spus ca a avut grija de copii, dar cand a sesizat ca acestia lipsesc, nu a stiut unde sa-i caute, zona in care se afla fiind cu multe alei. Femeia le-a spus procurorilor ca nu se simte vinovata pentru ce i s-a intamplat copilului si sustine ca a chemat ajutoare imediat cum si-a dat seama ca nepotii ei au disparut.

Aurica Anghel a mai dezvaluit ca fratele lui Ionut a fost internat in spital, pentru recuperare psihologica, scrie ziuanews.ro.

Baiatul de sase ani a ramas traumatizat, dupa ce a vazut cum cainii comunitari l-au sfasiat pe fratele sau. Pentru a trece peste moment, el a fost internat in spital, unde primeste ajutorul specialistilor.

Avocatul acesteia, Bogdan Barbuceanu, a declarat ca nu sunt motive juridice pentru punerea sub acuzare a bunicii lui Ionut, ca aceasta va colabora cu anchetatorii pe parcursul anchetei pentru a se stabili adevarul si ca, cel mai probabil, asociatiile de profil privind maidanezii vor fi cele trase la raspundere in acest dosar penal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.