Posibilul agresor al jurnalistei violate, marti, in centrul Capitalei, a fost prins de catre politisti. Barbatul se afla, in prezent, la politia Municipiului Bucuresti.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca a fost informat telefonic de ministrul de Interne, Radu Stroe,ca a fost prins un suspect in cazul jurnalistei violate marti, in centrul Bucurestiului, scrie romanialibera.ro.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Mediafax, ca suspectul a fost ridicat de politisti, miercuri seara, in baza unor informatii obtinute in cadrul anchetei din acest caz.

Potrivit surselor citate, suspectul seamana perfect cu barbatul care apare pe imaginile inregistrate de camerele de supraveghere de pe traseul pe care ar fi fost obligata sa il urmeze jurnalista.

Europa FM și Radio 21 au lansatun apel public la adresa autoritaților pentru a depune toate eforturile necesare in acțiunile de identificare și prindere a faptașului.

"Suntem consternați sa descoperim ca aceasta odioasa intamplare a fost posibila pentru ca, in plina zi, la ora 16, pe un bulevard central al Capitalei, intre zona Perla și Lacul Floreasca, trecatorii au asistat impasibili la agresarea unei femei, care a fost amenințata cu un cuțit in zona feței ca iși va pierde ochiul daca striga dupa ajutor. Deși colega noastra plangea, era in mod evident amenințata și a fost impinsa sute de metri, nimeni nu a intervenit sau sunat la numarul de urgența 112. Constatam cu mahnire ca, din cauza pasivitații opiniei publice, suntem tot mai des martorii unor atrocitați de strada.

Nu este pentru prima data cand una dintre colegele noastre este agresata in plina strada. In urma cu trei saptamani, o alta colega a fost atacata in zona stației de metrou Aurel Vlaicu, dar, din fericire, a scapat nevatamata fizic.

In condițiile in care doua angajate ale aceleiași companii devin victime ale agresiunilor de strada intr-un interval atat de scurt de timp, ne intrebam daca nu cumva ne confruntam cu un individ obsedat și daca nu cumva multe alte femei au fost victimele unor violențe de strada, dar, in urma traumelor fizice sau psihice suferite, au ales sa pastreze tacerea și sa nu anunțe autoritațile", s-a aratat in comunicatul de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.