Corpul neinsufletit al lui Ionut, baietelul de 4 ani ucis de caini, a fost depus la biserica Sfantul Gheorghe din Capitala.

"Cine-i iubeste pe maidanezi, sa vina sa vada cum arata copilul meu! Fiul meu nu a murit muscat de caini, ci mancat!", a declarat tatal baietelului, pentru rtv.net.

"A fost un lant de intamplari: ca nu era poarta pusa la parc, ca nu era paza, ca nu era ingradit, ca bunica nu putea sa mearga dupa ei. Multa lume nu-si permite bone. Altii care isi permit nu-l duc in locuri cum a fost acela. Ultimele clipe ale unui ingeras au fost groaznice. Sa-si inchipuie cei care au constiinta impacata cum a putut sa moara un copil sfasiat de caini - mancat, nu sfasiat, nu muscat. Si daca nu pot sa-si inchipuie, sa vina sa vada", spune barbatul.

Citeste si: Oprescu: "Iertati-ne pe toti!"

Tatal lui Ionut a mai spus ca presedintele Traian Basescu a fost singurul demnitar care a trimis o coloana de flori la capataiul micutului si ca i-a transmis sefului statului sa faca demersuri pentru ca problema maidanezilor sa fie rezolvata si tragedii precum cea a fiului sau sa nu se mai repete.

"Am ramas marcat de drama lui Ionut. Dupa ce am vazut ieri poza lui Ionut, sunt marcat ce splendoare de copil si ce se poate intampla",
a afirmat presedintele Basescu.

Traian Basescu a facut aceasta declaratie, la iesirea de la Spitalul Universitar, de unde au fost externate fiica si nepoata sa, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.