Omar Hayssam a fost transferat dintr-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a anuntat, marti, IGPR.

"In cursul acestei zile, condamnatul Omar Hayssam a fost transferat dintr-un Centru de Retinere si Arest Preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor", se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului General al Politiei Romane.

Potrivit sursei citate, Omar Hayssam s-a aflat, din 19 iulie, in custodia Politiei Romane, fiind introdus intr-un centru de retinere si arest preventiv pe baza celor trei mandate de executare a pedepsei cu inchisoare emise pe numele sau.

Mai devreme in cursul zilei de luni, ANP a declarat ca nu stie unde se afla inculpatul care trebuia adus la Tribunal.

Autoritatile l-au pierdut DIN NOU pe Omar Hayssam: Politia nu stie unde se afla

Instanta a stabilit doua termene, respectiv unul in 31 iulie, cand se va judeca propunerea de arestare facuta de DIICOT pe numele lui Omar Hayssam si a fratelui sau Mohamad in acest caz, iar un altul pe fond, in 9 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.