Mama fratilor Ioan si Victor Becali - verii lui Gigi Becali -, a fost gasita moarta, joi seara, in piscina resedintei din cartierul bucurestean Pipera,

Femeia avea 89 de ani. La fata locului a fost chemata mai intai o ambulanta de la Biomedica, iar apoi au fost solicitate echipaje de la Ambulanta si SMURD, medicii constatand decesul batranei.

Decesul matusii lui Gigi Becali este cercetat ca moarte suspecta de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, anchetatorii urmand sa stabileasca in ce conditii a incetat din viata Everdichia Becali, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABI), dr. Alis Grasu, a declarat ca echipajul SABI a fost chemat de medicii de la Biomedica, la 19.43. Potrivit dr. Grasu, la momentul sosirii echipajului SABI, mama fratilor Ioan si Victor Becali era decedata de mai mult de o ora.

Bogdan Vlad, unul dintre avocatii lui Gigi Becali, a declarat despre o eventuala cerere a clientului sau de a fi eliberat temporar pentru a participa la funeraliile matusii sale, ca nu comenteaza situatia, adaugand ca "vedem pe urma ce facem".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.