Mareea nu are nicio vina in cazul accidentului din Muntenegru, iar toate obligatiile revin firmei de transport, sunt concluziile care reies in urma controlului facut marti de Autoritatea Nationala pentru Turism la sediul din Bucuresti al Mareea.

"Agentia nu are nicio vina. Toate obligatiile si toata raspunderea in cazul unui accident revin, prin contract, firmei de transport", a spus ministrul Maria Grapini.

Si reprezentantii agentiei de turism au anuntat ca in urma controlului ANT nu au fost gasite nereguli.

"In urma controlului efectuat astazi, 25.06.2013, la sediul operational Mareea din Bucuresti de catre organele abilitate ale Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT) a fost emisa o nota de constatare prin care se arata ca agentia Mareea functioneaza in baza licentei de turism valabile. S-a constatat ca administratorul societatii detine brevet de turism si ca societatea este in posesia tuturor documentelor si avizelor necesare valabile (polite de asigurare si insolventa la Generali)", se arata intr-un comunicat al Mareea transmis MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.