Conform primarului Nicolae Diaconu din Curtea de Arges, sotia omului de afaceri Nicolae Dervis, Maria Dervis traieste si astazi va fi adusa cu avionul la un spital din Bucuresti, scrie adevarul.ro.

Din cauza ranilor de pe fata si pentru ca nici una dintre rudele venite la fata locului nu au avut acces in salonul de terapie intensiva, identitatea. acesteia nu a putut fi confirmata. Dupa 40 de ore in care s-a aflat in coma, in cursul zilei de astazi Maria Dervis s-a trezit si a putut fi identificata.

Miercuri va fi zi de DOLIU national. Ce stim despre victimele accidentului din Muntenegru?

„Este o veste imbucuratoare care am aflat-o de la rudele ranitei.Identificarea acesteia nu a fost posibila datorita tumefierii accentuate a fetei.Rudele nu a avut acces la Terapie Intensiva sa o recunoasca si nu s-a putut nici identifica din actele gasite in autocar",a precizat Nicolae Diaconu.

Accidentul din Muntenegru: Eugen Nicolaescu explica unde vor fi dusi ranitii

Patru dintre persoanele care si-au pierdut viata in accident sunt din Curtea de Arges, fiind vorba despre omul de afaceri Nicolae Dervis, fost consilier local, Mariana Mateescu, fosta profesoara de matematica la Scoala "Mircea cel Batran" din Curtea de Arges, care era ghidul circuitului turistic in Muntenegru si Croatia, sotul acesteia si tatal unui fost consilier judetean. De asemenea, au fost ranite in accident alte patru persoane din Curtea de Arges


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.