Un numar de 11 dintre ranitii care vor fi adusi din Muntenegru vor fi dusi la Spitalul Universitar, 10 la Floreasca, cinci la Elias, iar patru la Bagdasar-Arseni, a declarat marti, pentru MEDIAFAX, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

Nicolaescu a precizat ca este vorba despre cei 29 de raniti din autocarul prabusit si de o romanca victima a unui alt accident produs tot in Muntenegru.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a mai spus ca va merge, marti, in toate cele patru spitale unde vor ajunge ranitii, pentu a verifica stadiul pregatirilor.

Autoritatile au constatat ca printre persoanele ranite in urma accidentului din Muntenegru exista si unele cazuri extrem de grave, pentru care nu poate fi facut altceva decat sa fie asigurata cea mai buna ingrijire medicala posibila, dar "ramanem circumspecti", a declarat premierul Victor Ponta.

"Putem sa aducem in tara atat persoanele decedate, cat mai ales bolnavii pentru a fi ingrijiti aici. Sa speram ca toti cei raniti vor merge spre insanatosire, insa exista cateva cazuri extrem de grave si acolo nu putem sa facem altceva decat sa asiguram cea mai buna ingrijire medicala posibila, insa ramanem circumspecti", a spus Ponta ministrilor, in sedinta speciala de marti a Guvernului.

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca a fost finalizata la Podgorita, pe baza evaluarii starii de sanatate a pacientilor, operatiunea repartizarii victimelor la cele patru spitale din Bucuresti - Floreasca, Elias, Bagdasar Arseni si Universitar - pregatite sa primeasca ranitii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.