Peste 40.000 de turisti sunt asteptati sa petreaca pe litoral minivacanta de 1 Mai si Paste, preturile la cazare fiind cuprinse intre 45 de lei de persoana pentru o noapte la un hotel de doua stele si 220 de lei de persoana la un hotel de cinci stele din Mamaia.

Patronatele hoteliere si agentiile de turism au pregatit oferte speciale, specifice fiecarui eveniment, dar si pachete comune, care sa includa intreaga perioada 30 aprilie - 7 mai, scrie MEDIAFAX.

Pe litoralul romanesc, preturile la cazare incep de la 45 de lei de persoana pentru noapte, la un hotel de doua stele din Mamaia.

Presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin, spune ca hotelierii si agentiile de turism au lansat oferte la nivelul tarifelor de anul trecut, iar astfel s-a inregistrat o crestere cu peste 20 % fata de 2012 a cererii pentru pachetele turistice de 1 Mai si Paste.

"Ne asteptam la un numar record de peste 40.000 de turisti pe litoral", sustine Corina Martin.

Cei mai multi turisti sunt asteptati, ca in fiecare an, la Mamaia. In statiune vor fi deschise in 1 mai aproximativ 90 la suta din unitatile de cazare si se asteapta ca aici sa vina aproximativ 25.000 de turisti. Alte 10 - 20.000 de persoane sunt asteptate in aceasta perioada la Vama Veche, Costinesti, Neptun si Eforie, in toate statiunile urmand sa fie organizate concerte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.