Adolescentul in varsta de 17 ani a recunoscut ca a injunghiat-o si a jefuit-o pe Arisa Yamada, care lucra intr-un restaurant si locuia in apropiere de locul crimei, impreuna cu un prieten japonez in varsta de 18 ani.
Tanarul a fost retinut joi in apropierea locului unde a fost ucisa o japoneza in varsta de 22 de ani in districtul Musashino, Tokio, si a fost arestat vineri dupa ce a recunoscut ca a injunghiat-o si a jefuit-o pe tanara impreuna cu un prieten japonez, relateaza Yomiuri Shimbun, in editia online.

Potrivit unui ofiter de politie, cei doi baieti ar fi atacat-o pe Yamada din spate, joi, in jurul orei 01.50, injunghiind-o de cateva ori si furandu-i bunurile personale, inclusiv portofelul si geanta. Politia l-a gasit pe roman cateva ore mai tarziu, in fata statiei Kichijoji, la aproximativ 500 de metri de locul crimei, scrie adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.