Gigi Becali a anuntat ca va parasi definitiv Romania in cazul in care instanta il va condamna, luni, la inchisoare, la recursul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie din dosarul furtului de masina
"Daca mi se intampla o nedreptate, nu ca nu mai calc prin Romania, dar nici aerul de aici nu-l mai respir! Si in aer daca sunt, ocolesc spatiul Romaniei. Cum adica, dupa ce m-au luat de la 6 dimineata cu 20 de mascati, sa mai ceara si 11 ani?", a spus Gigi Becali, citat de realitatea.net.

Gigi Becali si-a pregatit din timp o eventuala fuga de o pedeapsa, finantatorul stelist dezvaluind ca are deja o mare parte din avere transferata in conturi din strainatate: "Am conturi secrete, dar ii atentionez pe procurori sa nu faca investigatii, sa nu mearga prin Belgia sa caute, pentru ca nu vor gasi in viata lor banii".

Completul de cinci judecatori ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) va dezbate, luni, recursul facut de procurori impotriva deciziei unui complet de trei judecatori in cazul furtului de masina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.