Politica 22 Mai 2018 11:13
Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, de aceasta data indemnand sa se faca un "exercitiu de imagine" in loc de "exercitiu de imaginatie"

Chestionata de un jurnalist cum suporta sa fie "ciuca batailor in tara", raspunsul sefei Guvernului a fost: "Cum suport? Nu este usor. Faceti un exercitiu de imagine (sic! - n.r.) si va puneti un pic in locul meu si vezi atatea jigniri, atata ura si atatea lucruri urate. Dar ce sa fac, sa fac un pas inapoi? Am o responsabilitate fata de Romania si fata de romani".

Potrivit digi24.ro, la interventia jurnalistului, care a sustinut ca poate exista un sambure de adevar in criticile care ii sunt aduse, premierul a mentionat: "Ce sambure de adevar sa existe cand prim-ministrul Romaniei este acuzat de inalta tradare? Am fost noua ani europarlamentar, mi-am slujit tara in acesta calitate si imi voi sluji tara si in calitatea de premier".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.