Politica 15 Mai 2018 15:02 de Clara Vacaru
Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au anuntat, marti, ca vor pronunta pe 29 mai sentinta in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.

Procurorii DNA au cerut, la Instanta suprema, condamnarea la inchisoare cu executare a inculpatilor din dosarul DGASPC Teleorman. Pentru Liviu Dragnea, procurorul de sedinta a cerut pedepse orientate spre mediu prevazut de lege, respectiv sapte ani si sase luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu si doi ani si sase luni pentru instigare la fals intelectual.

Conform DNA, Dragnea a intervenit pentru mentinerea in functie si plata drepturilor salariale pentru doua angajate de la DGASPC Teleorman, desi stia ca acestea lucrau de fapt in cadrul Organizatiei PSD Teleorman.

Sursa: Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.