Claudiu Manda, presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, sustine ca Florian Coldea a confirmat prezenta mai multor persoane la un eveniment SRI organizat in Ajunul unui Craciun, printre acestea numarandu-se Liviu Dragnea, George Maior, Victor Ponta si Sebastian Ghita.

"A spus ca a existat un alt fel de eveniment in Ajunul Craciunului. La acel eveniment au participat mai multe persoane. A fost intrebat cate, a spus ca peste 10 persoane, nu vrea sa detalieze numele. A fost rugat doar sa confirme unele persoanele despre care stim in spatiul public si a confirmat. A spus ca toate acele persoane erau beneficiari sau parteneri ai SRI. A fost un astfel de eveniment, nu s-a taiat niciun porc. Printre aceste persoane erau domnul Ghita, domnul Dragnea, domnul Maior, domnul Coldea, parteneri externi si domnul Ponta, dar nu mai stiu daca l-am intrebat, dar exista afirmatia domnului Maior despre acest eveniment", a spus Claudiu Manda, citat de euractiv.ro.

Florian Coldea nu a vrut sa mentioneze daca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a participat la evenimentul respectiv.

"Cand am facut enumerarea, l-am intrebat pe domnul Coldea. Nu a raspuns la aceasta intrebare, cum a confirmat domnul Maior numele domnei Kovesi si doamnei Stanciu. Cred ca domnul Maior a confirmat la momentul respectiv despre prezenta doamnei Kovesi si doamnei Livia Stanciu. La momentul cand l-am intrebat pe Florian Coldea, cand am enumerat acele nume, le-a confirmat, dar la Kovesi nu a vrut sa raspunda".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.