Chestionat daca il va demite pe Bodog din cauza crizei de imunoglobulina, raspunsul sefului Executivului a fost negativ.

"Am avut o discutie astazi, am cerut lamuriri, se pare ca au si gasit masuri pentru asta - suspendarea taxei clawback pentru acea gama", a spus premierul, citat de hotnews.ro.

Chestionat daca in acest fel se va solutiona problema, Tudose a spus: "Ei asa spun, toti din sistem".

Citeste si:

Dupa ce Vlad Voiculescu a anuntat ca o femeie a incetat din viata la Alba Iulia din pricina lipsei de imunoglobuline, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a reactionat, spunand ca in noaptea de duminica spre luni, catre unitatile spitalicesti din tara au plecat 2.200 de flacoane de Pentaglobin, care sa rezolve problema urgenta a lipsei de imunoglobulina: "De asemenea, in urmatoarele doua saptamani, vor mai ajunge inca 900 de flacoane de Intratec (100 ml), 6.000 flacoane Pentaglobin (50ml) si 4.000 de flacoane Pentaglobin (100 ml), cantitati ce vor acoperi nevoile pacientilor din Romania. Pana cand vor sosi, spitalele care se confrunta cu cazuri urgente pot apela la unitatile medicale din tara, unde am identificat existenta a 1.700 de fiole de imunoglobulina", a sustinut Florian Bodog.