Un accident de proportii a fost evitat in ultima clipa, pe o artera aglomerata din Bucuresti. Un autocar al Ministerului de Interne, care circula cu o viteza mult prea mare, a depasit un tramvai oprit in statie, a intrat pe contrasens si a fost foarte aproape sa spulbere masinile oprite la semafor. La volan era un plutonier-major, a carui cariera de zece ani in Jandarmerie risca sa se incheie, in urma anchetei declansate de sefi, potrivit Digi24.

Si politistii fac verificari, pentru ca soferul autocarului a incalcat cel putin trei reguli de circulatie. La randul sau, ministrul de Interne, Carmen Dan, a incalcat regulile gramaticii atunci cand a fost intrebata despre acest incident.

Reporter: Ati descoperit cine se afla la volan?

Carmen Dan: Vreti sa va dau eu, acum, nume si pronume si toate cele?

Soferul autobuzului Jandarmeriei filmat in timp ce circula pe linia de tramvai 41 din Bucuresti a fost identificat si s-au dispus masuri de urgenta pentru a se stabili vinovatia acestuia, a anuntat, joi, Jandarmeria Romana.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.