Senatoarea PSD a iscat o adevarata disputa, pe pagina sa de Facebook, dupa ce si-a spus parerea vis-a-vis de victoria Simonei Halep.

Gabriela Cretu a scris, pe reteaua de socializare, ca “nu sare in sus de bucurie pentru cã Simona Halep este numãrul 1 intr-un sport in care se invart multi bani” si cã preferã sã se gandeascã “la ce-o fi in sufletul Larisei Iordache, cotatã cu cele mai mari sanse la titlul mondial, si care stã intr-un pat de spital din Montreal, nu pe podium…”.

"Pot sa nu sar in sus de bucurie ca e Simona Halep numarul 1 într-un sport in care se invart multi bani?! Prefer sa ma gandesc la ce-o fi in sufletul Larisei Iordache, cotata cu cele mai mari sanse la titlul mondial, si care sta intr-un pat de spital din Montreal, nu pe podium... Cat talent, cata munca si cat ghinion, draga de ea... Si cat de nerecunoscatori suntem noi cu cel care nu castiga... Probabil ca acum ar fi fost cazul sa aratam ca ne pasa...", a scris Gabi Cretu pe Facebook, in ziua in care Simona Halep a devenit numarul 1 mondial in tenis.

Larisa Iordache a ratat Mondialele 2017 de la Montreal din cauza unei rupturi de tendon ahilian si va avea nevoie de 6-8 luni de recuperare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.